«Шепіт мертвих. Третє розслідування» Саймон Бекетт

«Шепіт мертвих. Третє розслідування» Саймон БекеттНазва: Шепіт мертвих. Третє розслідування
Автор: Саймон Бекетт
Рік видання 2024
Жанри: 🕵🏻‍♂️ Детективи, 👣 Зарубіжні детективи, 👣 Сучасні детективи
ISBN: 978-617-15-0498-1
Фрагмент
 

Про книгу «Шепіт мертвих. Третє розслідування» Саймон Бекетт

В книзі “Шепіт мертвих. Третє розслідування” Саймон Бекетт вирушаємо в захоплюючу подорож у світ темряви та загадкових злочинів, де судовий антрополог Девід Гантер повертається до “Трупної ферми” – місця, де вчився колись, у надії відточити свої навички. Однак його спокій порушує пропозиція долучитися до розслідування жорстокого вбивства.

Великий екран вже вразив нас серіалом “Хімія смерті”, але справжня атмосфера та напруга чекають на вас у сторінках “Шепоту мертвих”. Гантер, який мав би бути лише консультантом, швидко опиняється в центрі подій, коли на місці злочину знаходять тіло, зв’язане й піддане тортурам до невпізнання. Знайдені відбитки пальців вказують на вбивцю, але Гантер сумнівається в очевидності цього висновку.

Сплетінням інтриг, зради та несподіваних поворотів, “Шепіт мертвих” змушує читача перейматися за долю Гантера, який стикається не лише з жорстокістю вбивці, але й з власним минулим, від якого неможливо втекти. Що саме трапиться з головним героєм, ви дізнаєтеся тільки прочитавши цей захоплюючий трилер. В книзі “Шепіт мертвих” таємниці розкриваються мов шепіт забутих душ, заворожуючи вас з першої сторінки.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Шепіт мертвих. Третє розслідування» Саймон Бекетт на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Шепіт мертвих. Третє розслідування» Саймон Бекетт

Ua-Ebook
Додати коментар