«А зорі тут тихі» Борис Львович Васильєв

«А зорі тут тихі» Борис Львович ВасильєвНазва: А зорі тут тихі
Автор: Борис Львович Васильєв
Рік видання 1969
Жанри: Зарубіжна класика

Читать онлайн Скачати книгу

Про книгу

Ця знаменита повість є одним із найбільш щирих та проникливих творів про Велику Вітчизняну війну. Замислювалася автором як розповідь про реальний епізод у ході війни, коли семеро солдатів захищали від німецьких ворогів залізницю на одній із вузлових станцій та в живих після бою залишився один сержант. І ця ситуація, коли людина сама, без наказу, вирішує, що не пустить, взята за основу історії, але у головного героя у підпорядкуванні були не мужики, а молоді дівчата. П’ять дівчат-зенітчиць на чолі з командиром вступають у нерівний бій, смертельний бій. І цей фронтовий епізод, розказаний виразною та лаконічною мовою, з психологічною достовірністю, стає високою трагедією.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «А зорі тут тихі» Борис Львович Васильєв на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «А зорі тут тихі» Борис Львович Васильєв

Скачати docx Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «А зорі тут тихі» Борис Львович Васильєв

Ua-Ebook
Додати коментар