«Таро для початківців. Посібник із бездоганного читання карт, розкладів і виконання інтуїтивних вправ» Стефані Капоні

«Таро для початківців. Посібник із бездоганного читання карт, розкладів і виконання інтуїтивних вправ» Стефані КапоніНазва: Таро для початківців. Посібник із бездоганного читання карт, розкладів і виконання інтуїтивних вправ
Автор: Стефані Капоні
Рік видання 2023
Жанри: 🪄 Езотерика
ISBN: 9786175480823
Фрагмент
 

Про книгу «Таро для початківців. Посібник із бездоганного читання карт, розкладів і виконання інтуїтивних вправ» Стефані Капоні

Книга “Таро для початківців. Посібник із бездоганного читання карт, розкладів і виконання інтуїтивних вправ” Стефані Капоні – це ключ до таємничого світу Таро, де кожна карта несе в собі глибокий зміст і можливість змінити своє життя. Але чи відчували ви, що Таро – це не лише книга зі значеннями карт, а також власний шлях до інтуїції та самопізнання?

Страх перед складністю Таро вже не має бути перешкою, оскільки авторка, досвідчена тарологиня, ділиться з вами секретами і методами, якими вона вивчала це мистецтво протягом двадцяти років. Її прості покрокові вправи допоможуть вам з легкістю розкрити та розуміти карти Таро, а також налаштувати власну енергетику для точних розкладів.

Читачі, які подолають перепони і відкриють для себе цей посібник, дізнаються, як знайти внутрішню мудрість та відкрити перед собою двері до магічного світу Таро. А докладніше ви дізнаєтесь тільки прочитавши цю книгу, де кожен абзац – це нова можливість для вас відкрити таємниці себе та оточуючого світу.

Не відмовляйте собі у можливості вивчити мистецтво Таро та побачити, як ця книга може перетворити ваше життя на щось дивовижне. А що саме трапиться з вами, ви дізнаєтеся тільки скачавши цей посібник.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Таро для початківців. Посібник із бездоганного читання карт, розкладів і виконання інтуїтивних вправ» Стефані Капоні на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Таро для початківців. Посібник із бездоганного читання карт, розкладів і виконання інтуїтивних вправ» Стефані Капоні

Ua-Ebook
Додати коментар