Аудіокнига «Собака Баскервілів» Артур Конан Дойл

Аудіокнига «Собака Баскервілів» Артур Конан ДойлНазва: Собака Баскервілів
Автор: Артур Конан Дойл
Рік видання 1901
Жанри: 👣 Зарубіжні детективи, 👣 Класичні детективи
Тривалість: 6 год 56 хв
Слухати книгу

Про аудіокнигу «Собака Баскервілів» Артур Конан Дойл

Аудіокнига “Собака Баскервілів” – це один з найвідоміших творів Артура Конан Дойля про пригоди Шерлока Холмса та доктора Ватсона. Ця історія стала легендарною і до цього дня залишається улюбленою серед читачів всього світу.

Знайдений мертвим сер Чарльз Баскервіль, голова впливового роду Баскервілів, приваблює увагу молодого лікаря доктора Мортімера, який відправляється до Лондона, щоб попросити допомоги від Шерлока Холмса. Перевіривши усі обставини смерті сера Чарльза Баскервіля, Холмс зводить на зло загадкові події, які немов випереджали цю трагедію.

Під час розслідування Шерлок Холмс виявляє, що смерть Баскервіля пов’язана зі старовинною легендою про прокляття роду Баскервілів. Згідно з легендою, вже століття прокляття належить пекельній собаці, яка вбиває членів роду Баскервілів. Холмс досліджує кожен куток підземної комнати в особняку Баскервілів і намагається розкрити таємницю.

Автор вдало поєднує містику та детективну історію, зробивши її захопливою та непередбачуваною. Починаючи з першої сторінки, читач втягується в цю дивовижну історію, де кожна деталь має значення.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати аудіокнигу «Собака Баскервілів» Артур Конан Дойл на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно аудіокнигу українською «Собака Баскервілів» Артур Конан Дойл

Ua-Ebook
Додати коментар