«Чому не Еванс?» Аґата Крісті

«Чому не Еванс?» Аґата КрістіНазва: Чому не Еванс?
Автор: Аґата Крісті
Рік видання 2021
Жанри: 👣 Зарубіжні детективи, 👣 Класичні детективи
ISBN: 978-617-12-8710-5
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Чому не Еванс?» Аґата Крісті

Небезпека може вигулькнути майже будь-де. Навіть на полі для гольфу. Боббі Джонс саме грав у цю гру зі своїм знайомим, доктором Томасом. І, як це іноді буває, м’ячик стрімко вилетів за межі поля. Шукаючи його, Боббі натрапляє на тяжко пораненого чоловіка. Але врятувати бідолаху не вдається. За мить до смерті незнайомець промовляє дивну фразу: «Чому не Еванс?» У кишені загиблого Боббі знаходить світлину жінки. Хто вона, ким був померлий і де шукати таємничу людину на ім’я Еванс, що, можливо, знає відповіді на всі інші запитання?

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Чому не Еванс?» Аґата Крісті на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Чому не Еванс?» Аґата Крісті


Скачати txt Скачати pdf Скачати fb2 Скачати rtf Скачати epub

Читати онлайн книгу українською «Чому не Еванс?» Аґата Крісті

Ua-Ebook
Додати коментар