«Одного разу в Лозовому» Едуард Богуш

«Одного разу в Лозовому» Едуард БогушНазва: Одного разу в Лозовому
Автор: Едуард Богуш
Рік видання 2018
Жанри: Книги про пригоди, Книги про війну, Історичні любовні романи
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Одного разу в Лозовому» Едуард Богуш

У центрі роману так званий «перший хлопець на селі» Василь Шибко, на прізвисько Шибеник. Василь створює навколо себе щось на кшталт козацького осередку і, маючи військовий досвід війни в Афганістані, дає відсіч міським бандитам, які обклали маковою та конопляною даниною усі навколишні села. Захистивши односельців, Василь непомітно для себе стає єдиною реально діючою владою, якою колись були на селі козацькі сотники.

Усяка влада розтліває людину. Не уник цього і Василь. Не всім встановлений Василем порядок був до вподоби і дехто схотів, усунувши отамана, стати до влади. Підступ, зрада і от Василь, тікаючи від судової справи, покидає рідні місця, аж на далекі десять років.

Але ці події були тільки зав’язкою, основна драматургія почалась після повернення отамана до рідної оселі.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Одного разу в Лозовому» Едуард Богуш на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Одного разу в Лозовому» Едуард Богуш


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Одного разу в Лозовому» Едуард Богуш

Ua-Ebook
Додати коментар