«Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності» Сергій Плохій

«Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності» Сергій ПлохійНазва: Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності
Автор: Сергій Плохій
Рік видання 2015
Жанри: Історична література
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності» Сергій Плохій

Книга цікаво й доступно розповідає про історію нашої держави від часів Геродота до подій на Сході України сьогодні. Це авторитетне видання допоможе краще зрозуміти події минулого, а через них – і наше сьогодення. Автор фокусує увагу на українцях як найбільшій демографічній групі, а згодом – головній силі, що стояла за створенням сучасної нації. Дізнайтеся, як наші предки «призвали варягів на царювання», як наша країна боролася за право бути незалежною, пройшла крізь часи кріпацтва, комуністичного терору й Голодомору, Другої світової війни та врешті-решт отримала незалежність. «Брама Європи» — це правдива історія нашої країни, наших прагнень та життя! Пориньте у спогади предків та їхні долі, що вирішили наше сьогодення!

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності» Сергій Плохій на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності» Сергій Плохій


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності» Сергій Плохій

Ua-Ebook
Додати коментар