«Коли ти поруч» Світлана Талан

«Коли ти поруч» Світлана ТаланНазва: «Коли ти поруч
Автор: Світлана Талан
Рік видання 2012
Жанри: Українська класика, Сучасна українська література
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу
 

Про книгу «Коли ти поруч» Світлана Талан

Даша була турботливою донькою та онукою, щиро любила Льошу, мріяла про весілля, затишному будинку і дітей. Але батьки відвернулися від своєї слухняною дочки, наречений — від чистої нареченої, престижна клініка — від кращої медсестри. У чому її провина? Лише в доброму серці і прагненні допомогти тим, хто потребує цього.

У той фатальний день після аварії на туманною трасі понівечене залізо було залито кров`ю. Даша, забувши про свої рани, намагалася допомогти постраждалим, але доля зіграла з нею злий жарт. Хвороба, якої вона заразилася, рятуючи інших, невиліковна.

Вона повинна знайти в собі сили жити далі — стільки, скільки їй відведено, щоб все-таки знайти того, хто буде поруч з нею в горі і в радості …

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Коли ти поруч» Світлана Талан на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Цитати з книги «Коли ти поруч» Світлана Талан

– Не забувайте нас, – попросила мати, – телефонуйте частіше. Телефони в руках носите і спитн з ними, а про нас згадуєте раз на тиждень.

“Ось так завжди, – подумала Даша з гіркотою в душі. – Жінки мріють про щось неземне, про гарне і вічне, а чоловіки – прагматики, думають про матеріальне”.

У коханні, як на війні, всі засоби годяться.

Питаю у неба:

– Забути треба…

Питаю у тиші:

– Забудь скоріше…

Питаю в ромашки:

– Знаю, що важко…

Питаю у дуба:

– Забудь, не думай…

Питаю у зливи:

– Ще будеш щаслива…

Забуду, забуду

Любов і огуду,

І очі звабливі,

Хисткі та зрадливі,

І слів самоцвіти…

…А як це зробити?

Скачати безкоштовно книгу українською «Коли ти поруч» Світлана Талан


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Коли ти поруч» Світлана Талан

Ua-Ebook
Додати коментар