«Молоко з кров’ю» Люко Дашвар

«Молоко з кров’ю» Люко ДашварНазва: Молоко з кров’ю
Автор: Люко Дашвар
Рік видання 2008
Жанри: Сучасні любовні романи, Сучасна українська література
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу
 

Про книгу «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар

«Молоко с кровью» – вторая книга дважды лауреатки премии «Коронация слова», журналистки и сценаристки Ирины Черновой. Как связаны история трагической сельской любви середины двадцатого века и судьба юной 17-летней Русланы, дочери украинского олигарха в эмиграции? Маруся и Степан любили друг друга с детства, но связали свои судьбы лишь тайно, обманывая свои семьи, живя «от одной ночи до другой», да и ночи эти были редки. Их называли рыжим Немцем и гордой Румынкой, ничего о них не знали, но злым языкам не было покоя. Руслана же возжаждала из Лондона вернуться на родину, но не охранников и отцовских денег она хотела, а чего-то большего, из народных легенд… И все эти судьбы связали коралловые бусы, кольцом замкнув чужих, казалось бы, людей.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Цитати з книги «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар

“Любов – не для чужих очей. Любов – то таємниця. Незбагненна примха безрозсудного серця. Квітка папороті. Палкі обійми під сонцем не змусять ту квітку розпуститися вночі. Тільки – дві зорі, що раптом перестануть світити холодним блакитним вогнем, запалають теплим світлом любові і впадуть у своє кохання, як у темний, безлюдний ліс, де на них уже чекає квітка папороті. І що його бідкатися про загублене життя? Любов – краща за життя. І щоби це зрозуміти, треба прожити ціле життя”

Для людей краса – то кров з молоком. А ми з тобою молоко з кров’ю. Те саме, а люди очі заплюють.

– Мамо, як до ранку не повернуся, значить – чи заміж виходжу, чи втопилася!

– З Богом, доню!

“Кожна дівчина свою зірку бачить. Одна до неї тягнеться, інша – за собою кличе, третя – дивиться на неї, і край”

Скачати безкоштовно книгу українською «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Молоко з кров’ю» Люко Дашвар

Ua-Ebook
Додати коментар