“Зі мною темрява” Шаграй Наталія

"Зі мною темрява" Шаграй НаталіяНазва: Зі мною темрява
Автор: Шаграй Наталія
Рік видання 2020
Жанри: Любовні романи, Сучасні любовні романи, Детективи, Гостросюжетні детективи, Жіночі детективи, Сучасні детективи
Читати книгу
 

Про книгу “Зі мною темрява” Шаграй Наталія

– Так, а де краля поділася? – озирнулася я довкола.
– Я нікуди не поділася. І не називайте мене кралею. – прошипіла вона.
– Хвойда, стерво, зараза, погань, мерзотниця, розпусниця, підтіпанка, безсоромна дівка вибирай поки з нетрів пам’яті я ще щось не відкопала. Бачиш, я стараюсь уникнути будь-яких конфліктів, як то видирання волосся, дряпання фізіономії, биття сумочкою по голові. І взагалі щосили намагаюсь утриматися від цих та інших членоушкоджень. Намагаюсь переконати себе, що найкраща помста жити, радіючи, що відбувається і не виявляти образи. Тому розумієш, як радять психологи навіть з самої гіркої події створити смішну історію. Це для того, щоб проблема не здавалася такою похмурою. А відтак не провокуй краля. Ревнощі – важкий тягар і для того, хто ревнує, і для того, кого ревнують.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу “Зі мною темрява” Шаграй Наталія на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Ua-Ebook
Додати коментар