«Королівство Страхітливих» Керрі Маніскалко

«Королівство Страхітливих» Керрі МаніскалкоНазва: Королівство Страхітливих
Автор: Керрі Маніскалко
Рік видання 2024
Жанри: 🧚🏻‍♀️ Зарубіжне фентезі, 🧜🏻‍♀️ Фентезі
ISBN: 9786175483145
Фрагмент
 

Про книгу «Королівство Страхітливих» Керрі Маніскалко

В книзі “Королівство Страхітливих” авторка Керрі Маніскалко продовжує захопливу історію магії, кохання та небезпечних інтриг. Емілія все ще не може оговтатися від шокуючої правди про свою сестру Вітторію. Однак тепер її мета — не лише розкрити всі таємниці, а й завоювати серце спокусливого князя Гніва. Демон, якого вона прагне, ховає свої секрети за крижаною маскою, і розкрити їх буде непросто.

Між Емілією та Гнівом спалахує гра, де обман і бажання переплітаються. Водночас світ пекла готується до кривавої війни, і доля не лише Емілії, а й усього потойбічного світу висить на волосині. Їй належить з’ясувати, хто справді ворог, а хто лише грає роль лиходія у цій смертельній грі.

Чи зможе Емілія розгадати всі загадки й уникнути пасток? І що ще принесе їй зустріч з князем Гнівом — справжнє кохання чи ще одну зраду? Дізнаєтесь, прочитавши цю динамічну й інтригуючу фінальну частину серії “Королівство Нечестивих”.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Королівство Страхітливих» Керрі Маніскалко на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Королівство Страхітливих» Керрі Маніскалко

Ua-Ebook
Додати коментар