«Дрібним шрифтом» Лорен Ашер

«Дрібним шрифтом» Лорен АшерНазва: Дрібним шрифтом
Автор: Лорен Ашер
Рік видання 2024
Жанри: 📒 Сучасна проза, 📒 Сучасна зарубіжна література
ISBN: 9786171705364
Фрагмент
 

Про книгу «Дрібним шрифтом» Лорен Ашер

В книзі “Дрібним шрифтом” автор Лорен Ашер переносить нас у світ, де великі мрії стикаються з суворою реальністю. Ровен, онук впливового бізнесмена Брейді Кейна, отримує несподівану умову для отримання спадку: повернутися до тематичного парку розваг «Дрімленд» і стати його директором на пів року. Для чоловіка, який давно втратив здатність мріяти, це завдання здається справжнім викликом.

У «Дрімленді» Ровен зустрічає Захру Ґуліан — жінку, яка тісно співпрацювала з його дідусем. Попри свої стереотипи й неприязнь до багатіїв, вона погоджується працювати разом із ним, і це змінює не лише їхні професійні стосунки, але й особисті. Захра змушує Ровена переглянути своє ставлення до бізнесу і самого себе.

Та чи зможе Ровен стати тим, ким завжди мріяв бути? І чи відкриється перед ними щось більше, ніж просто робочі відносини? Що саме змусить їх переглянути свої пріоритети — дізнаєтеся, прочитавши роман.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Дрібним шрифтом» Лорен Ашер на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Дрібним шрифтом» Лорен Ашер

Ua-Ebook
Додати коментар