«Король Неверленду» Ніккі Сент-Кроу

«Король Неверленду» Ніккі Сент-КроуНазва: Король Неверленду
Автор: Ніккі Сент-Кроу
Рік видання 2024
Жанри: 🧜🏻‍♀️ Фентезі
ISBN: 9786175482797
Фрагмент
 

Про книгу «Король Неверленду» Ніккі Сент-Кроу

В книзі “Король Неверленду” авторка Ніккі Сент-Кроу пропонує новий погляд на класичну історію про Пітера Пена. Протягом двох століть жінки роду Дарлінґ зникали на свій 18-й день народження і поверталися зломленими. Вінні Дарлінґ — наступна в цій лінії. Та замість того, щоб злякатися невідомого, вона стикається з привабливим і небезпечним світом Неверленду, де Пітер Пен та його Загублені хлопці ведуть свою гру.

Але що насправді ховається за цими зникненнями? Вінні має зробити непростий вибір — врятувати острів або стати частиною страшної таємниці. Це історія, що сповнена палких почуттів, еротичних пригод і напружених конфліктів, де знайомі казкові герої показують себе з зовсім іншого боку.

Готуйтеся зануритися в атмосферу, де казка зустрічається з реальністю, а романтика переплітається з небезпекою.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Король Неверленду» Ніккі Сент-Кроу на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Король Неверленду» Ніккі Сент-Кроу

Ua-Ebook
Додати коментар