«Одного разу розбите серце» Стефані Ґарбер

«Одного разу розбите серце» Стефані ҐарберНазва: Одного разу розбите серце
Автор: Стефані Ґарбер
Рік видання 2024
Жанри: 👧🏻 Книги для підлітків, 🦸🏻 Фантастика, 🧜🏻‍♀️ Фентезі
ISBN: 9786171706873
Фрагмент
 

Про книгу «Одного разу розбите серце» Стефані Ґарбер

В книзі “Одного разу розбите серце” авторка Стефані Ґарбер переносить читача у світ магії, таємниць і фатальних рішень. Євангеліна Фокс переконана, що Люк Наварро — її справжнє кохання, але коли її зведена сестра оголошує про заручини з Люком, дівчина вирішує, що це справа рук її мачухи-відьми. Щоб зупинити весілля, Євангеліна укладає небезпечну угоду з безжальним Принцом сердець — Джексом. Ціна — три поцілунки, які Джекс може вимагати будь-коли.

Та коли Євангеліна віддає перший поцілунок, вона розуміє, що її угода набагато складніша і небезпечніша, ніж здавалося. Чари, якими вона тепер володіє, не лише руйнують її життя, але й перетворюють її на іграшку в руках Джекса. Чи зможе вона вирватися з цієї пастки і знайти своє щасливе завершення?

Дізнайтеся більше, занурившись у цю магічну історію про кохання, зради та розбиті серця.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Одного разу розбите серце» Стефані Ґарбер на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Одного разу розбите серце» Стефані Ґарбер

Ua-Ebook
Додати коментар