«Поки контракт не розлучить нас» Соломія Даймонд

«Поки контракт не розлучить нас» Соломія ДаймондНазва: Поки контракт не розлучить нас
Автор: Соломія Даймонд
Рік видання 2024
Жанри: 💟 Любовні романи, 💞 Сучасні любовні романи, 💞 Короткі любовні романи
Читати книгу
 

Про книгу «Поки контракт не розлучить нас» Соломія Даймонд

В книзі «Поки контракт не розлучить нас» Соломія Даймонд розгортається захоплива історія про ризиковану угоду, що може змінити життя. Головна героїня, втративши все у один жахливий день, погоджується стати фіктивною дружиною свого колишнього друга та однокласника Святослава. Їхній план простий: він доводить свою колишню до сказу, вона отримує фінансову підтримку. Здається, це ідеальна угода без жодних почуттів.

Свят певен, що вірогідність закохатися — майже нульова, але щось підказує героїні, що ці 5 місяців контракту стануть для них вирішальними. Вони можуть принести як найкращі моменти, так і найгірші. Як вони впораються з почуттями, які з’являються, і що станеться, коли контракт підійде до кінця?

Дізнайтеся більше, прочитавши роман «Поки контракт не розлучить нас». Скачайте книгу і пориньте в історію, де кохання і гроші перетинаються, а доля підкидає несподівані випробування!

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Поки контракт не розлучить нас» Соломія Даймонд на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Ua-Ebook
Додати коментар