«Шлюбний контракт» Єва Райн

«Шлюбний контракт» Єва РайнНазва: Шлюбний контракт
Автор: Єва Райн
Рік видання 2024
Жанри: 💟 Любовні романи, 💞 Сучасні любовні романи, 💞 Короткі любовні романи
Читати книгу
 

Про книгу «Шлюбний контракт» Єва Райн

В книзі «Шлюбний контракт» Єва Райн пропонує захопливу історію про угоду, яка мала вирішити проблеми обох героїв. Для нього шлюб був способом помститися матері та довести свою готовність успадкувати сімейний бізнес. Для неї — це шанс отримати опіку над братом. Ідеальний союз на папері, якби не одна деталь: вони настільки різні, що навіть їхній юрист неодноразово називав контракт «контрастом».

Проте в цій угоді ніхто не врахував одного — емоцій. Що станеться, коли між ними з’являться справжні почуття? Чи зможуть вони зберегти контроль над ситуацією, або шлюб за контрактом перетвориться на щось більше?

Дізнайтеся, як будуть розвиватися події, прочитавши роман «Шлюбний контракт». Скачайте книгу, щоб поринути у світ пристрасті, інтриг і непростого вибору між обов’язком і коханням!

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Шлюбний контракт» Єва Райн на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Ua-Ebook
Додати коментар