«Мандаринка для колишнього» Джулія Рейвен

«Мандаринка для колишнього» Джулія РейвенНазва: Мандаринка для колишнього
Автор: Джулія Рейвен
Рік видання 2024
Жанри: 💟 Любовні романи, 💞 Сучасні любовні романи, 💞 Короткі любовні романи
Читати книгу
 

Про книгу «Мандаринка для колишнього» Джулія Рейвен

В книзі «Мандаринка для колишнього» Джулія Рейвен розповідає емоційну історію про колишнє кохання, таємниці минулого і другий шанс. Головна героїня сім років тому покинула Влада, свого коханого, приховавши від нього вагітність. Тепер Влад — успішний плавець, який досяг великих висот у кар’єрі, і сестра наполягає, що він має знати правду про свою доньку. Але чи змінить це їхні стосунки?

Колись вони були готові кинути все заради кохання, але брехня розбила їхні серця. Чи зможе спільна донька відновити те, що здавалося назавжди втраченим? Чи можливий другий шанс, коли стільки часу минуло?

Що трапиться далі, дізнайтеся, прочитавши роман «Мандаринка для колишнього». Скачайте книгу, щоб поринути в історію про минулі помилки, надію на примирення та непростий вибір між минулим і майбутнім!

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Мандаринка для колишнього» Джулія Рейвен на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Ua-Ebook
Додати коментар