«Секретарка для Темного Володаря» Марго Вольська

«Секретарка для Темного Володаря» Марго ВольськаНазва: Секретарка для Темного Володаря
Автор: Марго Вольська
Рік видання 2024
Жанри: 🧚🏻‍♀️ Любовне фентезі
Читати книгу
 
 

Про книгу «Секретарка для Темного Володаря» Марго Вольська

В книзі «Секретарка для Темного Володаря» Марго Вольська читачі занурюються в захопливий світ магії, інтриг і гумору. Головна героїня переживає найгірший день у своєму житті: дізнається про зраду нареченого, її виганяють з дому, і вона випадково стає секретаркою Темного Володаря – найнебезпечнішого і найжаданішого чоловіка в країні. Та на додачу ще й отримує балакучого кота, якому дає магічну клятву.

Новий шеф планує якнайшвидше позбутися її, але героїня не збирається здаватися. Вона вирішує не лише довести йому свою цінність, але й провчити. Попереду — боротьба за повагу, сутички з нахабними нареченими Володаря, і одне складне завдання — не закохатися в нього.

Які випробування чекають на героїню та чи зможе вона зберегти своє серце від Темного Володаря, ви дізнаєтеся, прочитавши роман «Секретарка для Темного Володаря». Скачайте книгу, щоб поринути у вир пригод, магії та непередбачуваних романтичних подій!

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Секретарка для Темного Володаря» Марго Вольська на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Ua-Ebook
Додати коментар