«Перукарка його красуні» Лана Іссан

«Перукарка його красуні» Лана ІссанНазва: Перукарка його красуні
Автор: Лана Іссан
Рік видання 2024
Жанри: 💟 Любовні романи, 💞 Сучасні любовні романи, 💞 Короткі любовні романи
Читати книгу
 

Про книгу «Перукарка його красуні» Лана Іссан

Книга “Перукарка його красуні” Лани Іссан – це чарівна історія про зустріч несподіваної, але дуже особливої дівчинки, яка перевертає життя Богдана з ніг на голову.

Все здавалося таким простим, аж поки в життя головного героя не увірвалася ця таємнича дитина з довгими волоссям і довірливими очима. З нею розкриваються таємниці минулого, які відкривають нові перспективи та можливості.

Але чи досить цього знайомства для щастя? Виявляється, що нова знайома – це не лише перукарка, але й особлива людина, яка може змінити долю і стати важливою у житті Богдана та його доньки.

Чи зможуть вони зробити важкий вибір, щоб знайти своє щастя? А що саме трапиться з головними героями, ви дізнаєтеся тільки відкривши сторінки цієї чарівної книги.

Не пропустіть можливість поринути у світ неймовірних змін та відкрити для себе нові можливості. Завантажте “Перукарку його красуні” Лани Іссан і відчуйте всю чарівність цієї непередбачуваної історії.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Перукарка його красуні» Лана Іссан на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Ua-Ebook
Додати коментар