«Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність» Дебра Со

«Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність» Дебра СоНазва: Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність
Автор: Дебра Со
Рік видання 2024
Жанри: 🧑🏼‍⚕️ Психологія
ISBN: 978-617-8120-10-8
Фрагмент
 

Про книгу «Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність» Дебра Со

У книзі “Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність”, нейробіолог та сексолог Дебра Со викриває сучасні міфи, пов’язані із статтю та гендером, які часто виявляються обмежуючими та застарілими. Авторка проводить читачів крізь лабіринт наукових фактів та досліджень, вибиваючи клеймо стереотипів і розкриваючи неправдиві переконання, які накопичилися у нашому суспільстві.

Дебра Со звертає увагу на виховання дітей, де культурні стереотипи та гендерні конвенції регулюють погляди наших малят. Читаючи цю книгу, ви розглядаєте гендер під призмою наукових фактів, а не ідеологічних уявлень.

Здійсніть захопливу подорож у світ наукових досліджень з Деброю Со та відкрийте для себе нові горизонти розуміння статевої та гендерної ідентичності. Чи є в книзі “Кінець гендеру” відповіді на всі питання? А докладніше ви дізнаєтеся, лише поглибившись у її сторінки та дозволивши фактам розповісти свою історію. А що саме трапиться з головними героями – стереотипами про гендер – ви дізнаєтеся тільки скачавши цей захоплюючий науковий експрес.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність» Дебра Со на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність» Дебра Со

Ua-Ebook
Додати коментар