Аудіокнига «Кораліна» Ніл Гейман

Аудіокнига «Кораліна» Ніл ГейманНазва: Кораліна
Автор: Ніл Гейман
Жанри: 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги, 📒 Сучасна зарубіжна література, 📒 Сучасна проза
Тривалість: 03:49:01
Слухати книгу
 
 

Про аудіокнигу «Кораліна» Ніл Гейман

В книзі “Кораліна” Ніла Геймана відкривається дивовижний світ за дверима нового будинку дівчинки. І ця історія – ніби казка, в якій Кораліна знаходить квартиру, ідентичну її власній, де мама та тато зовсім не такі, як її власні батьки. Вони прагнуть, щоб Кораліна залишилася з ними. Але щоб повернутися в свій справжній будинок і знайти себе, дівчинці доведеться бути дуже сміливою.

В аудіокнизі “Кораліна” ви зануритесь у вир пригод та відкриттів разом із головною героїнею. Кожен звук, кожен момент, переданий на аудіодоріжці, створює атмосферу таємничості і пригод. Це не просто розповідь – це виклик для вашої уяви, який залишається з вами надовго.

В книзі “Кораліна” ви знайдете більше, ніж просто розкриття ключових моментів – а докладніше ви дізнаєтеся, прочитавши роман. А що саме трапиться з головною героїнею, ви дізнаєтеся тільки скачавши цю аудіокнигу. Завантажте книгу, щоб поринути в чарівний світ Кораліни та пережити разом із нею захоплюючу подорож у світ фантазії та мрій.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати аудіокнигу «Кораліна» Ніл Гейман на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно аудіокнигу українською «Кораліна» Ніл Гейман

Ua-Ebook
Додати коментар