«Містерія зустрічі. Стосунки як шлях відкриття» Стів Бріо

«Містерія зустрічі. Стосунки як шлях відкриття» Стів БріоНазва: Містерія зустрічі. Стосунки як шлях відкриття
Автор: Стів Бріо
Рік видання 2024
Жанри: 💰 Менеджмент і кадри, 🇺🇦 Сучасна українська література, 🌱 Психотерапія, 🌱 Соціальна психологія
ISBN: 978-617-8192-98-3
Фрагмент
 

Про книгу «Містерія зустрічі. Стосунки як шлях відкриття» Стів Бріо

У книзі “Містерія зустрічі. Стосунки як шлях відкриття” Стів Бріо досліджує таємниці стосунків, які мають вирішальне значення в нашому житті. Запрошуючи вас на захопливу подорож у світ емоцій, відкриттів та взаємодії, автор розкриває, що стосунки переходять далеко за рамки простого спілкування.

Чому наша взаємодія з родиною, друзями та колегами впливає на наше щастя та самовизначення? Як можна розвивати здорові стосунки, щоб вони стали джерелом натхнення та особистісного зростання? Автор пропонує унікальні погляди на стосунки в особистому, громадському та бізнес-контекстах, розглядаючи їх як ключовий чинник для розвитку.

“Містерія зустрічі” – це не просто книга, а портал до світу, де кожна зустріч може стати “пороговим досвідом”. Стів Бріо вчить, як долати виклики та використовувати можливості, які приносить кожна людська зустріч.

Для менеджерів, викладачів, комунікаторів та всіх, хто прагне покращити свої стосунки, книга стане не тільки джерелом мудрості, а й практичним гідом для розвитку. Дізнайтеся, чому стосунки – це не просто обмін слів, але шлях до глибокого розкриття та емоційної наснаги.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Містерія зустрічі. Стосунки як шлях відкриття» Стів Бріо на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Містерія зустрічі. Стосунки як шлях відкриття» Стів Бріо

Ua-Ebook
Додати коментар