«Усе, що з нами навіки» Люсі Скор

«Усе, що з нами навіки» Люсі СкорНазва: Усе, що з нами навіки
Автор: Люсі Скор
Рік видання 2024
Жанри: 📒 Сучасна проза, 📒 Сучасна зарубіжна література

Фрагмент
 

Про книгу «Усе, що з нами навіки» Люсі Скор

Наомі тікає зі свого весілля до сестри-близнючки Тіни (яка ніколи не відзначался хорошою поведінкою) до містечка Нокемаут у штаті Вірджинія. Суперечки там вирішують старомодним способом: кулаками й пивом. Та майже відразу з’ясовується, що сестра ані краплі не змінилася: Тіна забирає гроші й машину Наомі, а натомість залишає її зі своєю донькою. І тепер Наомі застрягла тут з одинадцятирічною племінницею, без машини, роботи, дому, будь-якого плану та змоги покинути це місто.
Та на шляху їй трапляється Нокс. Цей бородатий перукар не терпить драми й романтики. Найкраще йому живеться на самоті, і ніяких стосунків він не потребує. Проте його світогляд змінює Наомі, чиє життя руйнується на його очах.

· Історія заснована на тропі «grumpy and sunshine».
· Книжка з гумором розповідає про адаптацію в новому місті, про те, як важко пристосуватися, коли втратив майже все, і, звісно ж, про кохання.
· Ця романтична історія – справжня зірка у Тіктоці. Хештег #thingswenevergotover зібрав понад 139 мільйонів переглядів

Рекомендуємо насолоджуватися чаєм Альпійський луг під час читання книги “Усе, що з нами навіки” Люсі Скор. Аромат цього чаю, який нагадує про свіжість гірського повітря та буйство квітів у лузі, створить чарівну атмосферу, яка допоможе вам ще глибше зануритися в історію та відчути кожну


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Усе, що з нами навіки» Люсі Скор на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Усе, що з нами навіки» Люсі Скор

Ua-Ebook
Додати коментар

  1. Ната

    хочу прочитати

    Відповіcти
  2. Марія

    Супер

    Відповіcти