«Проклята краса» Дарина Гнатко

«Проклята краса» Дарина ГнаткоНазва: Проклята краса
Автор: Дарина Гнатко
Рік видання 2016
Жанри: Сучасна українська література, Українська проза, Сучасні любовні романи
ISBN: 978-617-12-0610-6,978-617-12-0613-7,978-617-12-0217-7
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Проклята краса» Дарина Гнатко

Полтавщина. 30-ті роки ХХ століття. Природа наділила просту сільську дівчину Ганнусю неабиякою красою. Товста чорна коса, світло-блакитні очі в темних віях, дзвінкий сміх… Кожна клітина її тіла дихає звабою та чарівністю. Парубки втрачають голову та ладні на все, щоб оволодіти нею. Однак серед залицяльників юної красуні є й одружені чоловіки… Ганнуся стає винуватицею руйнування чужої родини, а згодом і власної… Чи був у неї вибір?

Дуже непроста історія життя сільської красуні на тлі найдраматичніших подій української минувщини: голодомор, сталінські репресії.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Проклята краса» Дарина Гнатко на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Цитати з книги «Проклята краса» Дарина Гнатко

А що ти знаєш, жорстока красо, про серце чоловіка, коли запалає в ньому вогонь кохання, коли він нічого вже не бачить, окрім очей твоїх звабливих, не може ні про що думати, окрім тебе, такої жаданої, такої вродливої, близької й недосяжної.

І скільки його було, того усього, важкого для дум, від чого й жити на цьому світі не хотілося, та все ж доводилось терпіти, бо живим до могили не влізеш.

Підкоритися, але не пробачити!

Скачати безкоштовно книгу українською «Проклята краса» Дарина Гнатко


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Проклята краса» Дарина Гнатко

Ua-Ebook
Додати коментар