«Снігова королева» Ганс Крістіан Андерсен

«Снігова королева» Ганс Крістіан АндерсенНазва: Снігова королева
Автор: Ганс Крістіан Андерсен
Рік видання 2023
Жанри: 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги
ISBN: 978-617-585-030-5
Фрагмент
 

Про книгу «Снігова королева» Ганс Крістіан Андерсен

В книзі “Снігова королева” Ганса Крістіана Андерсена розкривається світ, де кожен сніговий пушинка приховує в собі частинку чарівної казки, що вражає не лише серце дитини, але й залишає невимовний слід в світовій літературі.

Коли Кай, братик Герди, раптово зникає, усі дорослі приймають це як невблаганну втрату. Проте, чисте і вірне серце Герди відмовляється вірити в безвозвратність, і вона вирішує вирушити в неймовірну подорож, щоб знайти і врятувати свого брата від обіймів Снігової королеви.

Сповнена проникливої душевності та вірою в справжню любов, казка від Андерсена не тільки заворожує, але і надихає на величезні подвиги. А докладніше ви дізнаєтеся, прочитавши цей захоплюючий роман, де смілива Герда виступає супротивником холодного заклинання та дарує читачам неймовірну можливість подорожувати країною справжніх емоцій та чудес. А що саме трапиться з головним героєм ви дізнаєтеся тільки скачавши цю книгу, де кожна сторінка – це часточка чарівної історії, що триває вже два століття.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Снігова королева» Ганс Крістіан Андерсен на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Снігова королева» Ганс Крістіан Андерсен

Ua-Ebook
Додати коментар