«Велика енциклопедія монстрів» Валерія Давіла

«Велика енциклопедія монстрів» Валерія ДавілаНазва: Велика енциклопедія монстрів
Автор: Валерія Давіла
Рік видання 2023
Жанри: 👧🏻 Дитячі книги, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги
ISBN: 9786175481851
Фрагмент
 

Про книгу «Велика енциклопедія монстрів» Валерія Давіла

У книзі “Велика енциклопедія монстрів” Валерія Давіла вас очікує захоплююча подорож у світ найжахливіших істот з народних легенд та фольклору. Ця книга розповідає про Медузу Горгону та лернійську Гідру, яких вперто переміг Геракл, а також про вампіра Дракулу і Чупакабру, споживачів чужої крові.

Ви дізнаєтесь про створінь, які мають тіла одночасно людей та тварин, або ж перекидаються з людини на вовкулаку. Зустрінуться з огидними смердючими ограми, триголовим псом Цербером і гарпіями. Пориньте у світ Літаючої Голови та одноокого циклопа.

Ця енциклопедія – це не лише захоплююче читання, але і відмінний спосіб розширити свої знання про найстрашніших монстрів і легендарних істот. Якщо ви готові вирушити в цю дивовижну подорож, не вагайтеся! Відкрийте для себе світ монстрів і легенд, які чекають на вас між сторінками цієї книги.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Велика енциклопедія монстрів» Валерія Давіла на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Велика енциклопедія монстрів» Валерія Давіла

Ua-Ebook
Додати коментар