«Морок над містом» Олена Кузьміна

«Морок над містом» Олена КузьмінаНазва: Морок над містом
Автор: Олена Кузьміна
Рік видання 2023
Жанри: 🦸🏻 Фантастика, 🇺🇦 Українська фантастика
ISBN: 9786175696385
Фрагмент
 

Про книгу «Морок над містом» Олена Кузьміна

Книга “Морок над містом” Олени Кузьміної – це захоплюючий та загадковий роман, що розкриває перед читачем містичні та неймовірні таємниці столичного Києва. Головна героїня, Оксана, відчувається загубленою у власному житті, бореться з депресією та залежністю від антидепресантів.

Однак, все змінюється, коли вона стає свідком дивних і надприродних явищ – неживих та немертвих істот, яких ніхто раніше не помічав. Ця таємнича подія відкриває перед нею абсолютно нову реальність, де існують сили, про які вона раніше і не підозрювала.

Чи зможе Оксана, звичайна жінка, яка звикла бути на другому плані, змагатися з цими надприродними явищами? І як вона реагуватиме на зміни, які стаються у її житті? Ця книга – це захоплива подорож в світ неймовірних подій, де Оксана повинна перебороти свої страхи та розв’язати таємниці, які оточують її місто та себе.

“Морок над містом” – це захопливий роман, який залишить вас в напруженні та містичному очікуванні подій, що розкриються на сторінках цієї книги. Переконайтеся, що читач вирушить у цю неймовірну подорож і дізнається більше про містичний світ Києва разом з Оксаною.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Морок над містом» Олена Кузьміна на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Морок над містом» Олена Кузьміна

Ua-Ebook
Додати коментар