«Новорічні історії Дісней»

«Новорічні історії Дісней»Назва: Новорічні історії Дісней

Рік видання 2021
Жанри: 👧🏻 Дитячі пригоди, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги, 👧🏻 Дитяча проза
ISBN: 9789669437983
Фрагмент
 

Про книгу «Новорічні історії Дісней»

Книга – це дивовижний світ, в якому можна знайти безліч історій, що здатні розкрити нам нові горизонти і перенести у захоплюючі пригоди. Але, окрім цього, книга є ідеальним подарунком для близьких, який зможе зігріти їх серця в будь-який час року, а особливо під час зимових свят.

Зимові свята завжди пов’язані з казкою, магією та чудесами. Це час, коли ми намагаємося забути про повсякденні проблеми і насолоджуватися атмосферою свята, тепла і затишку. Тому книги новорічних казок є незамінним атрибутом зимових свят. Вони можуть стати прекрасним подарунком для дітей та дорослих, які люблять відчувати атмосферу свята та позитиву.

Новорічні книги мають особливу місію – вони здатні перенести читачів у світ чудес та фантазії, де кожен зможе забути про буденність і побачити світ у всій його красі. У цьому плані видання “Новорічні історії Дісней” займає особливе місце. Студія Дісней завжди славилася своїми мультфільмами та казками, які вже десятиліттям заполонюють серця дітей та дорослих по всьому світу. Персонажі, такі як Оленятко Бембі, Вінні Пух та його друзі, Білосніжка та семеро гномів, стали справжніми легендами світової культури, і захоплення ними не згасає ні на хвилину.

“Новорічні історії Дісней” – це збірка казок та історій про улюблених персонажів студії.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Новорічні історії Дісней» на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Новорічні історії Дісней»

Ua-Ebook
Додати коментар