«Таємнича історія Біллі Міллігана» Деніел Кіз

«Таємнича історія Біллі Міллігана» Деніел КізНазва: Таємнича історія Біллі Міллігана
Автор: Деніел Кіз
Рік видання 1982
Жанри: Сучасна зарубіжна література
ISBN: 978-617-12-1596-2, 9786171215955
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Таємнича історія Біллі Міллігана» Деніел Кіз

Цього ранку він прокинувся від того, що лягаві вдерлися в будинок і звинуватили у зґвалтуванні трьох жінок. Але він упевнений, що не робив цього! Принаймні не пам’ятає. Але чому? Можливо, якась із двадцяти трьох особистостей, що мешкали у його свідомості, замовчувала цей факт? Психіатри ще не стикалися з такою хворобою. Чи скоїв Мілліган усі ці злочини, чи він талановитий актор, який пошив усю Америку в дурні?

Таємнича історія заснована на реальних подіях. Деніел Кіз особисто спілкувався з Біллі, а також з усіма, хто був причетний до цієї справи.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Таємнича історія Біллі Міллігана» Деніел Кіз на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Таємнича історія Біллі Міллігана» Деніел Кіз


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Таємнича історія Біллі Міллігана» Деніел Кіз

Ua-Ebook
Додати коментар