«Щоденник слабака. Книга 9. Дорога полотном» Джефф Кінні

«Щоденник слабака. Книга 9. Дорога полотном» Джефф КінніНазва: Щоденник слабака. Книга 9. Дорога полотном
Автор: Джефф Кінні
Рік видання 2019
Жанри: 👧🏻 Дитячі пригоди, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги
ISBN: 978-966-948-251-8
Фрагмент
 
 

Про книгу «Щоденник слабака. Книга 9. Дорога полотном» Джефф Кінні

Сімейні мандрівки зазвичай дуже веселі… якщо, звісно, ви не член родини Гефлі. Подорож починається доволі перспективно, але потім кілька разів раптом звертає не туди, куди слід. Туалети на заправках, навіжені мартини, невеличка ДТП та свинка-втікачка – це не зовсім відповідає уявленням Ґреґа Гефлі про веселощі. Але навіть найневдаліша поїздка може обернутися на пригоду – і цю пригоду сімейка Гефлі забуде ой як нескоро.

Джеф Кінні – автор серії-бестселера #1 за версією The New York Times “Щоденник слабака”, шестиразовий лауреат премії Nickelodeon Kids ‘Choice, відомий американський творець популярних ігор, дитячий письменник і карикатурист. Джеф Кінні було визнано одним із 100 найвпливовіших людей у світі за версією журналу Time.

Серія “Щоденник слабака” – світовий бестселер, бестселер The New York Times, Wall Street Journal та Publishers Weekly!

Нова книга з циклу “Щоденник слабака” присвячена літнім канікулам, а саме дорожній подорожі сімейства Гефлі. Мама Гефлі завжди виписує різні книги та журнали, щоб брати ідеї з них про виховання дітей, а особливо про те, як правильно проводити відпочинок. От і зараз ця божевільна жінка вичитала, що було б дуже весело провести відпустку у дорожній подорожі. Але тільки вона в захваті від своєї спонтанної ідеї. Ніхто з чоловічого складу родини Гефлі не розділяє її захвату. У тата робота, Грег хоче провести своє літо тихо, мирно перед телевізором, а Родрік воліє проспати всі літні канікули. Але мама сказала – і уже всі пакують свої об`ємні валізи, які нікуди не вміщаються. Але родина завжди знайде вихід. Тато в минулому році купив човен, і тепер він буде слугувати прицепом для перевезення всіх пожитків. Валізи спаковані, мінівен та човен напаковані, родина готова до пригод. І чого тільки не чекає на наших героїв – і ночівки у сумнівних мотелях, і сільськогосподарський ярмарок (де вони, до речі, виграли поросятко), і аквапарк, і проблеми з машиною. Усе як зажди – нікуди без проблем.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Щоденник слабака. Книга 9. Дорога полотном» Джефф Кінні на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Щоденник слабака. Книга 9. Дорога полотном» Джефф Кінні

Ua-Ebook
Додати коментар