«Щоденник слабака. Остання крапля. Книга 3» Джефф Кінні

«Щоденник слабака. Остання крапля. Книга 3» Джефф КінніНазва: Щоденник слабака. Остання крапля. Книга 3
Автор: Джефф Кінні
Рік видання 2016
Жанри: 👧🏻 Дитячі пригоди
ISBN: 978-617-7409-81-5
Фрагмент
 

Про книгу «Щоденник слабака. Остання крапля. Книга 3» Джефф Кінні

“Щоденник слабака. Остання крапля” – це третя книга у популярній серії для дітей, написана Джеффом Кінні. Головний герой, Грег Хіффлі, знову потрапляє у купу незручних ситуацій і намагається вижити в світі підлітків. Проте, в цій книзі його батько, Френк Хіффлі, вирішує взяти ситуацію під контроль і впливати на поведінку Грега.

З початку книги стає зрозуміло, що Грег не змінився після попередніх пригод. Він все ще залишається тим самим нескерованим і непосидючим підлітком. Хоча він сподівається, що цього разу вдасться уникнути проблем, батько Грега вирішує, що настав час втрутитися.

Френк Хіффлі починає застосовувати різні методи, щоб змусити Грега змінити свою поведінку. Він ставить строгі правила і обмеження, вимагаючи від сина більшої відповідальності та дорослості. Однак, Грег виявляється досить винахідливим і знаходить способи обхідти батькові обмеження.

З кожним наступним розділом ситуація між Грегом і його батьком накаляється. Батько все більше й більше розлючується від непокори сина, і конфлікт наростає. Але хоча Грег продовжує порушувати правила та завдає незручностей, у нього також є свої моменти самопізнання.


Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Щоденник слабака. Остання крапля. Книга 3» Джефф Кінні на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Щоденник слабака. Остання крапля. Книга 3» Джефф Кінні

Ua-Ebook
Додати коментар