Аудіокнига «Rework» Джейсон Фрайд та Девід Хайнемайер Хенссон

Аудіокнига «Rework» Джейсон Фрайд та Девід Хайнемайер ХенссонНазва: Rework
Автор: Джейсон Фрайд та Девід Хайнемайер Хенссон
Жанри: 💰 Зарубіжна ділова література, 💰 Про бізнес популярно
Тривалість: 03:28:01
Слухати книгу
 
 

Про аудіокнигу «Rework» Джейсон Фрайд та Девід Хайнемайер Хенссон

Ця неперевершена книжка створена саме для підприємців, які відчувають себе природженими лідерами, завжди готовими створювати, очолювати й перемагати. Вона також призначена для власників малого бізнесу, які відчувають потребу вибратися за усталені рамки і розширити свої можливості. Адже ця книжка – ваш надійний партнер на шляху до успіху!

Носії престижних титулів “The New York Times”, “The Wall Street Journal” та “The Sunday Times”, цей бестселер зайняв перше місце в розділах бізнес-літератури на Amazon.com. Він став справжньою сенсацією у світі бізнес-літератури, захопивши увагу читачів по всьому світу!

Прийшов час відкинути традиційні уявлення про ведення бізнесу і відкрити для себе новий світ можливостей! Автори книжки, крок за кроком, навчать вас, як розпочати успішну справу та вдосконалити власний бізнес. Вони розкриють перед вами важливі принципи та стратегії, які допоможуть вам зробити крок уперед і досягти бажаного успіху.

Починаючи з перших розділів книжки, ви зрозумієте, що для початку справи вам треба набагато менше, ніж ви думаєте. Автори допоможуть вам визначити ваші сильні сторони і розкриють секрети успішного стартапу. Вони покажуть, як змінити свій підхід до бізнесу, розширити горизонти й відкрити нові можливості.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати аудіокнигу «Rework» Джейсон Фрайд та Девід Хайнемайер Хенссон на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно аудіокнигу українською «Rework» Джейсон Фрайд та Девід Хайнемайер Хенссон

Ua-Ebook
Додати коментар