«Шоколад» Джоан Гарріс

«Шоколад» Джоан ГаррісНазва: Шоколад
Автор: Джоан Гарріс
Рік видання 1999
Жанри: Сучасна зарубіжна література
ISBN: 978-966-14-9069-6,9789661490726,978-966-14-8349-0
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Шоколад» Джоан Гарріс

У маленькому французькому містечку — карнавал. І саме в цей час у ньому з’являються дві дивні особи — доросла й дитина. Віана Роше та її дочка Анук приїхали, щоб подарувати мешканцям міста небачену досі розкіш — цукерню. Місцевий священик обурений і ставить парафіян перед вибором — церква або шоколад. Якби ж цукерки й шоколадки жінки, чиє волосся пахне вітрами далеких країв, не були такими смачними! Якби вона не вміла вгадувати, чого саме потребує кожен, хто заходить до її крамнички! Тоді у цьому містечку не сталося б стільки драматичних подій…

Відкрийте для себе рецепти щастя від Джоан Гарріс. Пориньте у світ шоколадної магії, і ви зрозумієте, що навіть за допомогою солодощів можна змінити життя — звісно, якщо ви маєте добре серце та гарні наміри.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Шоколад» Джоан Гарріс на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Цитати з книги «Шоколад» Джоан Гарріс

Оружие дьявола не зло, а наши слабости.

На мой взгляд, нет такого понятия, как хороший или плохой христианин. Есть плохие и хорошие люди.

Счастье. Невзыскательное, как бокал шоколада, или непростое, как сердце. Горькое. Сладкое. Настоящее.

Я верю, что самое главное на свете – быть счастливым.

Скачати безкоштовно книгу українською «Шоколад» Джоан Гарріс


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Шоколад» Джоан Гарріс

Ua-Ebook
Додати коментар