«Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль» Шеннон Мессенджер

«Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль» Шеннон МессенджерНазва: Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль
Автор: Шеннон Мессенджер
Рік видання 2021
Жанри: 👧🏻 Дитяча фантастика, 👧🏻 Дитячі пригоди, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги
ISBN: 978-966-917-651-6
Фрагмент
 

Про книгу «Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль» Шеннон Мессенджер

“Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль” – захоплюючий продовження епічної пригодницької серії від авторки Шеннон Мессенджер. У цій захопливій книзі ми знову зустрічаємося з нашою героїнею, Софі, яка живе з Ґрейді та Еделайн і надіється на спокійне життя. Проте, небезпека ще не минула, адже викрадачі Софі й Декса все ще на волі, а таємничі записки від Чорного лебедя продовжують з’являтися.

Софі вирішує ризикнути, щоб дізнатися правду про себе та про злочинців. Вона розпочинає свою подорож до пасовиськ Гавенфільду, де телепатка тренує алікорна – крилатого осяйного коня. Відправляючись у цю небезпечну місію, Софі надіється знайти відповіді на свої запитання.

Проте, шлях до правди не такий простий. Софі стикається з численними перешкодами і загадками, серед яких є питання про Прентіса – жорстокого злочинця або невинно покараного, а також можливість потрапити в Екзиль і відновлення її зламаної свідомості. Однак найважливіше питання полягає в тому, на чиїй стороні стоїть Чорний лебідь – угруповання добра чи зла.

Авторка розташовує нас у світі, де ми маємо здатність спостерігати за діями Софі та відчувати її страхи, сумніви і мужність. Мессенджер вміло створює напружену атмосферу, наповнену таємницею, пригодами і несподіваними поворотами подій.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль» Шеннон Мессенджер на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль» Шеннон Мессенджер

Ua-Ebook
Додати коментар