«Моя неймовірна подруга» Елена Ферранте

«Моя неймовірна подруга» Олена ФеррантеНазва: Моя неймовірна подруга
Автор: Елена Ферранте
Рік видання 2011
Жанри: Сучасна зарубіжна література
ISBN: 978-617-12-1869-7, 978-617-12-1487-3, 978-88-6632-032-6, 9786171218680
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Моя неймовірна подруга» Елена Ферранте

Ніжну Елену і запальну Лілу сусіди звикли бачити завжди разом. Навчатися, щоб стати багатими, – такою була їхня дитяча мрія. Але життя повело дівчат до неї різними шляхами. Розумниця Елена наполегливо здобуває освіту, а обдарована Ліла працює в сімейній взуттєвій майстерні, готуючись до весілля. Постійно змагаючись і зростаючи в цьому суперництві, подруги залишать однолітків далеко позаду. Проте в Італії 1950-х років вирватися зі світу невігластва, насилля і батьківського диктату непросто. Це наче гра, у якій Елена і Ліла зробили різні ставки. Яка з них переможе?

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Моя неймовірна подруга» Елена Ферранте на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Цитати з книги «Моя неймовірна подруга» Елена Ферранте

Мрії народжуються в голові, але зрештою опиняються під ногами

Так, нелегка ця справа – вислуховувати освідчення в коханні!

Тому, хто нещодавно з’явився на світ, важко відрізнити справжнє лихо від передчуття лиха, а може, й не треба. Дорослі живуть сьогодні в очікуванні завтра та залишаючи позаду вчора, позавчора, максимум минулий тиждень – на більше їх не вистачає. А от діти не знають, що таке “вчора”, “позавчора” чи ”завтра” – для них існує тільки “тут і зараз”: ось вулиця, ось двері, ось сходи, це мама, це тато, це день, це ніч. Я була дитиною, і правду кажучи, навіть моя лялька знала більше, ніж я.

«Краса, яка з дитинства була у Черулло в голові, не знайшла додатка, Греко, і перемістилася в обличчя, груди, стегна та дупу — у такі місця, де вона швидко минає. Щойно була — і ось її вже немає»

Скачати безкоштовно книгу українською «Моя неймовірна подруга» Елена Ферранте


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Моя неймовірна подруга» Елена Ферранте

Ua-Ebook
Додати коментар