«Пінгвін Айнштайн» Айона Рейнджлі

«Пінгвін Айнштайн» Айона РейнджліНазва: Пінгвін Айнштайн
Автор: Айона Рейнджлі
Рік видання 2023
Жанри: 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги, 👧🏻 Дитяча проза, 👶🏻 Дитячі книги, 👧🏻 Казки
ISBN: 978-966-448-078-6
Фрагмент
 

Про книгу «Пінгвін Айнштайн» Айона Рейнджлі

“Пінгвін Айнштайн” Айона Рейнджлі – це захоплива історія про пригоди родини Стюартів у Лондонському зоопарку. У цей похмурий передрізвяний день, коли вони вирішили відвідати зоопарк, дітям Артуру та Імоджен настільки сподобався один пінгвін, що вони прагнули забрати його додому. Але хто може забрати тварин зі зоопарку? Іноді, проте, самі тварини знаходять свій шлях до нового дому.

Того самого вечора пінгвін з’являється на порозі Стюартів з рюкзачком на спині, перевертаючи їхнє звичне життя з ніг на голову. Айнштайн, як вони назвали нового пернатого друга, допомагає Артуро преодоліти невпевненість у собі, а Імоджен вірити в свої детективні здібності. Але чому пінгвін вирішив втекти зі зоопарку? Юна інспекторка Імоджен і її помічник Артур беруться за розслідування цієї таємниці.

У цій захоплюючій книзі діти дізнаються про значення дружби, віри у себе і співпраці. Айнштайн, незвичайний пінгвін, стає символом відваги і пригод для Артура та Імоджен. Вони вчаться робити неможливе, розгадують загадки і вирішують складні завдання, роблячи це разом.

“Пінгвін Айнштайн” це не просто книга про пригоди, але й про важливі життєві уроки. Вона навчає дітей бути відкритими до нових можливостей, підтримувати одне одного і вірити у свої здібності.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Пінгвін Айнштайн» Айона Рейнджлі на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Пінгвін Айнштайн» Айона Рейнджлі

Ua-Ebook
Додати коментар