Аудіокнига «Книга джунглів» Редьярд Кіплінг

Аудіокнига «Книга джунглів» Редьярд КіплінгНазва: Книга джунглів
Автор: Редьярд Кіплінг
Рік видання 1893-1894
Жанри: 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги
Тривалість: 8 год 6 хв
Слухати книгу

Про аудіокнигу «Книга джунглів» Редьярд Кіплінг

«Книга джунглів» – неймовірно захоплюючий твір, що розповідає історію хлопчика, який опинився сам-один у дикій природі Індії. Цей хлопчик – Мауглі, якого виховали вовки та дали йому нове ім’я. Він навчився говорити мовою тварин та знає закони джунглів. У своїх пригодах Мауглі має чудових друзів – пантеру Багіру, ведмедя Балу та пітона Каа.

Усі ці персонажі були настільки живими, що здавалося, що вони дійсно живуть поряд з читачем. Це можливо завдяки чудовому опису персонажів та їхнього життя в дикій природі. На перший погляд, Мауглі був звичайним хлопчиком, але його пригоди та зіткнення з підступними ворогами зробили його незвичайним та надзвичайним.

Аудіокнига «Книга джунглів» Редьярда Кіплінга дозволяє слухачеві пірнути в уявний світ джунглів та пережити всі пригоди разом з Мауглі та його друзями. Складність та напруження сюжету змушують слухача не відпускати свою увагу на хвилину, а звуки природи, використані у книзі, перенесуть вас на середину джунглів, де ви зможете на власні очі побачити чарівний світ, який створив Редьярд Кіплінг.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати аудіокнигу «Книга джунглів» Редьярд Кіплінг на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно аудіокнигу українською «Книга джунглів» Редьярд Кіплінг

Ua-Ebook
Додати коментар