Аудіокнига «Homo Deus: за лаштунками майбутнього» Ювал Ной Харарі

Аудіокнига «Homo Deus: за лаштунками майбутнього» Ювал Ной ХараріНазва: Homo Deus: за лаштунками майбутнього
Автор: Ювал Ной Харарі
Рік видання 2018
Жанри: Політика, Філософія
Тривалість: 17 год 9 хв
Слухати книгу

Про аудіокнигу «Homo Deus: за лаштунками майбутнього» Ювал Ной Харарі

«Homo Deus: за лаштунками майбутнього» – це друга книга відомого ізраїльського історика і філософа Ювала Ноя Харарі, який прославився своїми роботами про історію та майбутнє людства. У цій книзі автор досліджує етапи розвитку людства та розглядає можливості майбутнього, звертаючись до філософських питань, які стосуються емоцій, свідомості та біології людини.

Харарі запропонував ескіз майбутнього, в якому людина зможе подолати старість та злидні, а також дорівняти богам. Цього можна досягти, контролюючи власну біологічну основу, що є реальним завданням для науки та технологій. У той час як наші перспективи на такий майбутній світ є досить позитивними, варто усвідомити, що це може стати викликом для нашого співіснування з розумними машинами.

Ювал Харарі питає, що станеться, якщо комп’ютери розвиватимуть свідомість і бажання? Чи не стане пересічна людина рабом штучно створених і вічно живих істот із незбагненною свідомістю? Автор не дає відповіді на ці питання, пропонуючи читачеві самому розмірковувати над ними та знаходити відповіді.

У своїй книзі Харарі досліджує різноманітні теми, включаючи історію біології та медицини, філософію та науку. Він аналізує досвід, який людство здобуло за час свого розвитку, та звертається до знань про людський мозок та механізми відчуття.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати аудіокнигу «Homo Deus: за лаштунками майбутнього» Ювал Ной Харарі на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно аудіокнигу українською «Homo Deus: за лаштунками майбутнього» Ювал Ной Харарі

Ua-Ebook
Додати коментар