«Людина, яка померла двічі» Річард Осман

«Людина, яка померла двічі» Річард ОсманНазва: Людина, яка померла двічі
Автор: Річард Осман
Рік видання 2022
Жанри: 👣 Зарубіжні детективи, 👣 Поліцейські детективи, 👣 Сучасні детективи, 🕵 Детективи, 📒 Сучасна зарубіжна література
ISBN: 978-617-12-9860-6
Фрагмент
 

Про книгу «Людина, яка померла двічі» Річард Осман

«Людина, яка померла двічі» – це захоплюючий детективний роман від британського автора Річарда Османа. Книга розповідає історію чотирьох пенсіонерів – Джойс, Роні, Йонаса та Елізабет, які дізнаються про загадкову смерть одного з мешканців їхнього будинку для літніх людей. Незадовго до смерті він написав список із дев’яти імен, усіх тих, хто заслуговує на помсту. Старші герої вирішують розкрити таємницю, що приховується за цим списком і знайти вбивцю.

Осман створює чудові образи персонажів, які гумористичними ситуаціями розвивають сюжет. Книга наповнена непередбачуваними поворотами подій та несподіваними відкриттями, що тримають читача в напрузі до самого фіналу.

Крім того, роман має підтекст, що нагадує, як важливо цінувати друзів та дбайливо ставитися до людей. Ця книга є прекрасним читанням для тих, хто любить детективи, гумор та глибинний зміст.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Людина, яка померла двічі» Річард Осман на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Людина, яка померла двічі» Річард Осман

Ua-Ebook
Додати коментар