“Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” Жоріс Шамблен, Орелі Нейре

“Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” Жоріс Шамблен, Орелі НейреНазва: Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів
Автор: Жоріс Шамблен, Орелі Нейре
Рік видання 2022
Жанри: 👶🏻 Дитячі книги, 👧🏻 Дитячі пригоди, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги
ISBN: 9786178109196
Фрагмент
 

Про книгу “Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” Жоріс Шамблен, Орелі Нейре

“Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” – це захоплююча подорож у світ магії, дружби та відкриттів, створена видатними авторами Жорісом Шамбленом та Орелі Нейре. Ця книга – п’ятий том захопливої серії, в якій продовжується пригодницький шлях маленької Вишеньки – маленької ведмедиці, яка живе в чарівному світі.

Цей том відкривається з перших снігів, коли Вишенька та її друзі – Вухата та Берізка – відправляються на захоплюючий пошук веселощів та відкриттів у своєму магічному лісі. Вони зустрічають нових друзів, вивчають нові закляття та допомагають один одному в різних випробуваннях.

Однак, не все так просто, адже на їхньому шляху з’являються загадкові загрози та темні сили, які ставлять під загрозу мир і спокій Вишеньки та її друзів. Вони мають зіткнутися з випробуваннями, вирішувати складні загадки та знаходити вихід із складних ситуацій.

Проте, вони не самі – на їхньому боці вірні друзі, які допомагають їм в складних моментах. Книга передає важливі повчання про дружбу, взаємодопомогу, відвагу та віру в себе.

“Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” – це захоплива книга, яка залишає в серці читача відчуття захоплення, дива та незабутніх пригод. Вона переносить нас у світ магії та фантазії, де кожна сторінка відкриває нові та захоплюючі пригоди. Автори, Жоріс Шамблен та Орелі Нейре, вміло розповідають історію, заплітаючи елементи магії, пригод та дружби в незабутній сюжет.

Одна з особливостей цієї книги – це чарівні описи природи та магічних створінь, які захоплюють уяву та розширюють межі уяви. Читачі перенесуться у світ, де дерева розмовляють, а зірки спілкуються зі своїми друзями.

Крім того, в книзі “Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” акцентується на важливості дружби та взаємодопомоги. Головні герої – Вишенька, Вухата та Берізка – разом вирішують різноманітні завдання, долають перешкоди та допомагають один одному в складних моментах. Ця книга надихає читачів на взаємодопомогу, відвагу та віру в себе.

Крім захоплюючої історії, книга також має чудові ілюстрації, які доповнюють текст та допомагають уявити чарівність світу Вишеньки. Вони роблять кожну сторінку книги ще більш захопливою та магічною.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу “Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” Жоріс Шамблен, Орелі Нейре на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською “Щоденники Вишеньки. Том 5. Від перших снігів до Персеїдів” Жоріс Шамблен, Орелі Нейре

Ua-Ebook
Додати коментар