«Метушня у різдвяній школі» Міріам Манн

«Метушня у різдвяній школі» Міріам МаннНазва: Метушня у різдвяній школі
Автор: Міріам Манн
Рік видання 2022
Жанри: 👧🏻 Казки, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги, 👶🏻 Дитячі книги, 👧🏻 Дитячі пригоди
ISBN: 9789669829337
Фрагмент
 

Про книгу «Метушня у різдвяній школі» Міріам Манн

“Метушня у різдвяній школі” – це весела та незабутня книга для дітей від відомої авторки Міріам Манн. Ця книга розповідає захоплюючу історію про пригоди головної героїні – маленької дівчинки на ім’я Лілі, яка зненацька опиняється в різдвяному шкільному спектаклі.

Лілі – винахідлива, розумна та завжди в пошуках пригод. Коли вона дізнається, що різдвяний спектакль в школі може бути скасований через непередбачені обставини, вона вирішує допомогти своїм друзям врятувати це свято. Забавні пригоди, комічні ситуації та несподівані повороти сюжету не залишать байдужими ні одного читача.

Міріам Манн використовує свій чарівний стиль письма, який відзначається теплотою, гумором та емоційною наснагою. Вона створює реалістичних персонажів, з якими діти можуть легко ідентифікуватися, та змальовує живописні образи святкової атмосфери в різдвяній школі.

“Метушня у різдвяній школі” – це книга, яка надихне молодих читачів на творчість, дружбу та справжнє значення різдвяних свят. Це весела та зворушлива книга, яка стане улюбленою часткою різдвяної колекції дитячої літератури.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Метушня у різдвяній школі» Міріам Манн на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Метушня у різдвяній школі» Міріам Манн

Ua-Ebook
Додати коментар