«Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві» Стів Річардсон

«Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві» Стів РічардсонНазва: Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві
Автор: Стів Річардсон
Рік видання 2022
Жанри: 👧🏻 Казки, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги, 👧🏻 Дитячі пригоди, 👶🏻 Дитячі книги
ISBN: 9786178253066
Фрагмент
 

Про книгу «Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві» Стів Річардсон

“Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві” – це захоплююча пригода для маленьких читачів, створена автором Стівом Річардсоном. Ця книга належить жанру дитячої літератури та розповідає про пригоди маленької кролички Пейслі та її друзів.

Головна героїня книги – кроличка Пейслі, яка живе в лісі разом зі своїми друзями – ведмедиком Бруно, білкою Флорою та їжачком Максом. Разом вони вирішують прийняти участь у конкурсі будиночків на дереві, організованому в самому гущавині лісу. Але побудувати власний будиночок на дереві виявляється важким завданням, сповненим різних пригод та випробувань. Пейслі та її друзі стикаються з різними викликами, вчаться працювати разом, розвивати свої вміння та знаходити рішення для різних складних ситуацій.

У книзі “Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві” автор вміло поєднує пригодницький сюжет з важливими виховними моментами, такими як взаємодія, творчість, взаємодопомога та розвиток вмінь робити вибір. Книга багата на яскраві ілюстрації, які допомагають візуалізувати пригоди героїв та доповнюють текст. Вона наповнена позитивними емоціями, гумором та вчителем цінними життєвими уроками, які можуть бути важливими для маленьких читачів.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві» Стів Річардсон на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Кроличка Пейслі і конкурс будиночків на дереві» Стів Річардсон

Ua-Ebook
Додати коментар