“Бріна і Банда котячого сонця” Джорджо Салаті, Кристіан Корнія

“Бріна і Банда котячого сонця” Джорджо Салаті, Кристіан КорніяНазва: Бріна і Банда котячого сонця
Автор: Джорджо Салаті, Кристіан Корнія
Рік видання 2021
Жанри: 👧🏻 Дитяча проза, 👧🏻 Дитячі пригоди, Зарубіжні дитячі книги
ISBN: 9786170971371
Фрагмент
 

Про книгу “Бріна і Банда котячого сонця” Джорджо Салаті, Кристіан Корнія

«Бріна і Банда котячого сонця» – це чудова книга для дітей, написана Джорджо Салаті та ілюстрована Кристіаном Корнія. Книга розповідає історію Бріни, маленької кішки, яка живе в далекій галактиці, на планеті, де завжди світить котяче сонце. Бріна дуже захоплюється космічними подорожами, тому коли її друзі з Банди котів пропонують їй підкорити нову планету, вона не вагається і приєднується до них.

У цій книзі читачі знайдуть багато пригод та незвичайних істот. Бріна, разом з Бандою котів, відправляється на пошуки нової планети та зустрічає на своєму шляху багато дивовижних істот. Вони знаходять нові друзі та пізнають різноманітні культури, що допомагає їм розвинути свій розум та відкрити нові горизонти.

Автор книги показує, що у світі є багато різноманітних істот, які мають свої власні особливості та унікальний світогляд. Ця книга допомагає дітям розуміти, що кожна істота є особливою та варта уваги.

«Бріна і Банда котячого сонця» – це прекрасна книга, яка допоможе дітям розкрити свою уяву та навчитися дивуватися дивовижному світу, який оточує нас. Книга має прекрасні ілюстрації, які доповнюють сюжет та дозволяють дітям легко уявити собі події, що відбуваються на сторінках книги.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу “Бріна і Банда котячого сонця” Джорджо Салаті, Кристіан Корнія на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською “Бріна і Банда котячого сонця” Джорджо Салаті, Кристіан Корнія

Ua-Ebook
Додати коментар