«Останниця. Книга 3. Єдина і надзвичайна» Кетрін Еплгейт

«Останниця. Книга 3. Єдина і надзвичайна» Кетрін ЕплгейтНазва: Останниця. Книга 3. Єдина і надзвичайна
Автор: Кетрін Еплгейт
Рік видання 2022
Жанри: 📒 Сучасна зарубіжна література, 🧞 Зарубіжна фантастика, 🧚🏻‍♀️ Зарубіжне фентезі, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги, 👧🏻 Дитячі пригоди, 👧🏻 Казки
ISBN: 978-617-8023-03-4
Фрагмент
 

Про книгу «Останниця. Книга 3. Єдина і надзвичайна» Кетрін Еплгейт

«Останниця. Книга 3. Єдина і надзвичайна» Кетрін Еплгейт – це заключна книга захоплюючої трилогії, в якій Керрі та її друзі продовжують боротьбу за виживання людства.

Керрі знаходиться в складному становищі, оскільки вона стала метою полювання з боку людей, які вірять, що вона може допомогти їм створити новий світ, в якому немає недоліків. Крім того, її друзі та союзники знаходяться під загрозою, оскільки вони допомагають їй боротися з цими людьми. Ця книга є найнапруженішою та найемоційнішою з усієї трилогії, оскільки Керрі та її друзі повинні знайти спосіб вижити та захистити своїх друзів та рідних.

У цій книзі читачі дізнаються більше про те, як люди можуть бути злочинними та жорстокими, коли стикаються зі складними етичними проблемами. Крім того, книга також пропонує читачам надію на те, що людство може знайти спосіб пережити труднощі та вирішувати свої проблеми разом.

Автор вдається до майстерного використання різноманітних науково-фантастичних технологій та ідей, щоб створити живий та реалістичний світ, який приваблює читача від перших сторінок та тримає його в напрузі до останньої. В цій книзі присутні всі складові успішного науково-фантастичного роману – заплутані історії, непередбачувані повороти сюжету, відчуття напруження та нескінченного інтригування.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Останниця. Книга 3. Єдина і надзвичайна» Кетрін Еплгейт на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Останниця. Книга 3. Єдина і надзвичайна» Кетрін Еплгейт

Ua-Ebook
Додати коментар