«Останниця. Книга 2. Перша серед усіх» Кетрін Еплгейт

«Останниця. Книга 2. Перша серед усіх» Кетрін ЕплгейтНазва: Останниця. Книга 2. Перша серед усіх
Автор: Кетрін Еплгейт
Рік видання 2019
Жанри: 📒 Сучасна зарубіжна література, 🧞 Зарубіжна фантастика, 🧚🏻‍♀️ Зарубіжне фентезі, 👧🏻 Зарубіжні дитячі книги, 👧🏻 Дитячі пригоди, 👧🏻 Казки
ISBN: 978-617-7579-76-1
Фрагмент
 

Про книгу «Останниця. Книга 2. Перша серед усіх» Кетрін Еплгейт

«Останниця. Книга 2. Перша серед усіх» Кетрін Еплгейт – це продовження захоплюючої науково-фантастичної історії про Керрі, єдину людину, що вижила після загадкової хвороби, яка винищила людство. У другій книзі ми дізнаємося більше про цю хворобу та про те, як Керрі та її друзі збираються знайти ліки, щоб врятувати від неї себе та інших людей.

Керрі знаходиться в центрі уваги не тільки через свою унікальну становище, але і через свої унікальні здібності – вона може змінювати свій голос та звучати як будь-який інший звук, що дозволяє їй спілкуватися з тваринами та зв’язуватися з іншими людьми. Ці здібності допомагають їй знайти спільну мову з новою групою людей, яку вона зустріла.

Крім того, Керрі дізнається, що хвороба, яка винищила людство, не була створена випадково. Вона була створена з метою вирішення проблеми перенаселення планети, і тепер Керрі та її друзі змушені шукати спосіб зупинити тих, хто стоїть за цією хворобою, перед тим як вони знищать все, що залишилося від людства.

Книга пропонує читачам захоплюючий сюжет, який містить в собі елементи наукової фантастики, драми та пригод, а також складні етичні питання, пов’язані з тим, як людство ставиться до природи та до інших людей.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Останниця. Книга 2. Перша серед усіх» Кетрін Еплгейт на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Останниця. Книга 2. Перша серед усіх» Кетрін Еплгейт

Ua-Ebook
Додати коментар