«Коханці юстиції» Юрій Андрухович

«Коханці юстиції» Юрій АндруховичНазва: Коханці юстиції
Автор: Юрій Андрухович
Рік видання 2018
Жанри: Сучасна зарубіжна література, Жахи і Містика, Сучасна українська література
ISBN: 9781387537396
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Коханці юстиції» Юрій Андрухович

«Коханці Юстиції» — паранормальний роман, у якому окремі життєписи з притаманною автору композиційно-стилістичною майстерністю об’єднуються в художню цілість і аж волають про восьми-з-половиною-серійну кінематографічну реалізацію. Родинно-побутові і політичні вбивства, зґвалтування і грабунки, розбещення малолітніх і загадкове відокремлення голови, ідейні зради і зради заради ідеї, закладені різним дияволам душі й не завжди справедливі, але часто жахливі покарання. Чого ще треба, щоб читач відчув себе благим і з насолодою усвідомив свою моральну перевагу над нещасними коханцями примхливої Юстиції? Та вже — за старою доброю традицією — й над автором, якому спало на думку увічнити таких пропащих істот.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Коханці юстиції» Юрій Андрухович на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Коханці юстиції» Юрій Андрухович


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Коханці юстиції» Юрій Андрухович

Ua-Ebook
Додати коментар