«Одного разу…» Ірен Роздобудько

«Одного разу…» Ірен РоздобудькоНазва: Одного разу…
Автор: Ірен Роздобудько
Рік видання 2014
Жанри: Українська публіцистика, Сучасна українська література
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу
 

Про книгу «Одного разу…» Ірен Роздобудько

«Одного разу» — це книга-сповідь від Ірен Роздобудько, історія життя з «авторськими коментарями». Одного разу ми народжуємося на світ, потім починаємо шукати сенс життя, робимо помилки. Розчаровуємося, падаємо, злітаємо, віримо, зневірюємося. Шукаємо вчителів — або самі стаємо вчителями. Любимо — або не знаходимо любові. Сперечаємось — або дозволяємо себе переконати. Робимо свій вибір — або пливемо за течією. Віримо, що добро перемагає зло, — або самі стаємо злом. Одного разу нам усім хочеться повірити в диво. Приміряти на себе бодай одну його пір`їнку. Можливо, ця книга — ота пір’їнка. Книга, яку сама Ірен Роздобудько назвала неправильною книгою. Неправильною в тому сенсі, що вона не підпорядковується жодним літературним шаблонам, як і саме життя не можна з певністю окреслити контурами.

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Одного разу…» Ірен Роздобудько на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Цитати з книги «Одного разу…» Ірен Роздобудько

– Смійся, – казала бабуся. – Сміх обеззброює. Він дратує і збиває з пантелику. А поки смієшся, думай, як діяти далі. І не вважай, що твій супротивник – не боїться. Він боїться. Тому й обрав найпідліший із варіантів – зробити вигляд, що тебе немає. Сунув голову в пісок і закляк. А якщо це так, то хіба можна ображатися на… те, що стирчить над землею?..

Ми всі (всі, без винятку!) колись будемо лежати в одній класичній позі під двома – класичними(!) – метрами землі.

“Я хочу, щоб люди змінювалися всередині!”І.Роздобудько.

«Чим коротша книга, тим менше в ній брехні!».

(Стівен Кінг)

Скачати безкоштовно книгу українською «Одного разу…» Ірен Роздобудько


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Одного разу…» Ірен Роздобудько

Ua-Ebook
Додати коментар