«Суча дочка» Валентина Мастєрова

«Суча дочка» Валентина МастєроваНазва: Суча дочка
Автор: Валентина Мастєрова
Рік видання 2015
Жанри: Сучасна українська література, Українська проза, Українська публіцистика
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу

Про книгу «Суча дочка» Валентина Мастєрова

Який сором для дівчини – повернутися додому з байстрям! Але якщо… дитина не твоя? Селянки Олена та Люба вирушили до міста в пошуках кращої долі. Та якби Олена знала, що їй доведеться понести не свій хрест! Коли Люба народила хлопчика та, злякавшись осуду і труднощів, кинула його на призволяще, Олена не вагалася. Вона не може вчинити так, як його мати. Вона не залишить немовля. Навіть якщо за це потрібно буде сплатити страшну ціну…

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Суча дочка» Валентина Мастєрова на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Цитати з книги «Суча дочка» Валентина Мастєрова

Не бійся гада, що по землі повзає, бійся його у людині, бо того можеш не розгледіти, поки не укусить

Повертатися до батькової хати

— чи є у світі що солодше для серця!? Відчувати лагідне тепло домівки, її незрадливу любов. Стати маленькою, стати дитиною, пригорнутися до рідного плеча. «Тату, мамо. Тату, мамо!» — щасливий той дорослий, хто має до кого вимовити ці слова.

-Щоб зрозуміти, що воно таке- світло, треба спочатку пізнати темряву. На зміну ночі завжди приходить день, і цього ніхто не може змінити. Розвидніється ще й в Україні, повірте мені

Кохання буває перше і останнє, справжнє і легковажне. Але як розпізнати, що то останнє, що то справжнє, а все, що було до нього, не варте пам’яті? І чи потрібно розпізнавати, а не стати на поєдинок із власним серцем, щоб убити в ньому, можливо, найвеличніше своє почуття? І що страшніше в цьому поєдинку – бути переможеним чи переможцем?

Скачати безкоштовно книгу українською «Суча дочка» Валентина Мастєрова


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Суча дочка» Валентина Мастєрова

Ua-Ebook
Додати коментар