«Карпатська казка, або За десять днів до Купала» Наталія Довгопол

«Карпатська казка, або За десять днів до Купала» Наталія ДовгополНазва: Карпатська казка, або За десять днів до Купала
Автор: Наталія Довгопол
Жанри: Зарубіжна публіцистика, Сучасна українська література, Жахи і Містика, Українське фентезі
Фрагмент
Читати книгу Скачати книгу
 

Про книгу «Карпатська казка, або За десять днів до Купала» Наталія Довгопол

Лише один раз на рік, перед святом Купала, відкривається дорога до забутого світу Нав. У тому світі мешкають нявки та чаклунки, міфічні істоти з цапиними ногами, перелесники та богині. Ту дорогу може показати Полудениця, назавжди залишаючи вас в потойбічному світі… Хіба лише ви ризикнете розгадати таємницю купальської ночі. Сестри Леся та Ксеня приїхали в Карпати на відпочинок разом, хоча кожна з них радо б позбулася компанії іншої. Легко ворогувати у великому місті, але що робити на гірських манівцях, де на кожному кроці чатують магічні створіння і неможливо зрозуміти, хто свій, а хто чужий?

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті.

У нас на літературному сайті UA-Ebook ви можете ознайомитися з цитатами, відгуками перед тим, як скачати книгу «Карпатська казка, або За десять днів до Купала» Наталія Довгопол на iPhone, iPad з операційною системою Android, iOS без реєстрації в різних форматах: pdf, rtf, txt, fb2, epub.

Скачати безкоштовно книгу українською «Карпатська казка, або За десять днів до Купала» Наталія Довгопол


Скачати txt Скачати pdf

Читати онлайн книгу українською «Карпатська казка, або За десять днів до Купала» Наталія Довгопол

Ua-Ebook
Додати коментар